• Ieder uniek, niemand volmaakt, samen compleet

Beste ouders,

Via deze pagina kunt u de schoolgids van de Anne de Vriesschool voor Protestants Christelijk Basisonderwijs downloaden. We willen u d.m.v. deze gids een beeld geven van onze school. Waar staan wij voor, welke uitgangspunten hanteren wij, hoe werken we, enz. Ook is deze schoolgids bedoeld om praktische informatie aan u door te geven.

Voor ouders die nog geen kinderen op onze school hebben, zal deze schoolgids vooral een kennismaking zijn. De basisschool is een plek waar uw kind een groot deel van zijn kinderjaren zal doorbrengen. Daarom zult u met zorg een school kiezen. En daarom besteden wij veel zorg aan het onderwijs dat wij geven. Wij hopen dat u na het lezen van deze schoolgids een goede indruk heeft van onze school. U kunt altijd bellen als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken voor een gesprek.

Voor de ouders van kinderen die al op de Anne de Vriesschool zitten, zal naast het algemene gedeelte vooral de praktische informatie van belang zijn. Daarom willen we u vriendelijk vragen de gids goed door te lezen. Gedurende het schooljaar ontvangt u ook regelmatig ons nieuwsbulletin met informatie die op dat moment belangrijk is. Daarnaast houden we u ook via de website, de 'Vrijdagmail' en onze app op de hoogte.

Aan het maken van de schoolgids is veel zorg besteed. Toch kan het zijn dat u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft. Mocht dit zo zijn, dan horen wij graag van u.

Namens het schoolteam,

J.W. van Andel