DECEMBER 2017

De maand december zit er bijna op, nog maar een paar dagen en dan staat er weer een nieuw jaar voor de deur. December is voorbij gevlogen! We hebben hard gewerkt de afgelopen maand! Zo hebben we het thema " Vervoer en Verkeer"  afgerond, en zijn we weer begonnen met " alles apart". 

Daarnaast hebben we hard geknutseld, eerst voor Sinterklaas en vervolgens gelijk door voor Kerst. Zo zijn er zwart-wit Sint en Pietjes gemaakt, en een heuse " mondriaanpiet.  Voor de kerst hebben de kinderen engeltjes, stalletjes, sneeuwvlokken en waxinepotjes gemaakt. Ze hebben dus niet stil gezeten!

Op 5 december hebben we een heerlijk sinterklaasfeest gehad. De kinderen hebben allemaal zo hun best gedaan op de surprises, het resultaat mocht er dan ook zijn! Wat een kanjers!!! Sinterklaas kwam met zijn pieten nog een aantal keer binnenvallen, en wat is dat toch leuk altijd.

De kerstviering was dit jaar anders dan anders. We hebben namelijk dit jaar het kerstverhaal uitgespeeld middels een kerstwandeling door de wijk. De kinderen uit groep 5 tot en met 8, speelden het kerstverhaal uit en de kinderen van groep 1 tot en met 4, en alle ouders, liepen de kerstwandeling. Zo kwamen de ouders en kinderen elke keer langs een scène uit het kerstverhaal. Onze klas speelde 2 scènes, de inschrijving en het engelenkoor. En dat hebben ze super gedaan! 

Voor nu wensen we u een heel prettige jaarwisseling, en een gezond, gezegend en spetterend 2018!