FEBRUARI 2018

De afgelopen maand hebben we hard gewerkt in de klas! We zijn bezig geweest met het thema "kunst". We hebben geleerd wie Piet Mondriaan, Gaudi, Escher en Andy Warhol zijn. Met de kunstvormen van deze kunstenaars zijn de kinderen ook zelf aan de slag gegaan. Ze hebben zelfportretten gemaakt naar het voorbeeld van Andy Warhol. De kinderen hebben mozaïek-bordjes gemaakt en een tekening met gezichtsbedrog. Ware kunstenaars hebben we in de klas!

Deze maand hebben de kinderen ook weer goed met Taakspel gewerkt. Als weekbeloning mochten de kinderen een keer voorlezen aan de kleuters. Wat deden ze dat ontzettend leuk! En vrijdag 9 februari mochten de kinderen als weekbeloning high tea-en. Wat hadden de kinderen heerlijke dingen gemaakt!

Nu even lekker genieten van een weekje vakantie om vervolgens in maart weer aan de bak te gaan op school!

Lekker!!!
Even bewegen tijdens de high tea.
Lekker hoor.
Voorlezen bij de kleuters.