Maart

Bibliotheek AanZet

Op donderdag 8 maart is er iemand van de bibliotheek AanZet bij ons in de klas geweest. We zijn aan de slag gegaan met de opdracht: bronnendetective. Hieronder leest u een aantal reacties van wat de kinderen ervan vonden. 

Sanne Noldus: Het was erg leuk, want je moest van alles opzoeken in kranten, tijdschriften, boeken en op het internet. Maar je kon het niet alleen met je groepje doen. Je had belangrijke kaarten en daar kon je letters mee verdienen. Dus al had elk groepje de belangrijke kaarten gedaan dan kon je met heel de klas een zin maken. Het was dus heel interessant en leuk.   

Reza Meijer: Ik vond het interessant en leuk onderwerp. Gezellige en aardige mevrouw. Ik heb veel leuks geleerd en gedaan. Ik vond het een super leuke les. 

Marie-Laure: Het is erg leuk en het is goed zoeken en kijken, maar met je groepje kom je er wel uit en je leert er nog ook iets van dus ik vind het heel leuk.  

Indy: Het was een super leuke opdracht. We leerde heel veel over de bibliotheek. Soms waren er wel moeilijke opdrachten en soms hele makkelijke vragen. Soms was het wel moeilijk om samen te werken. 

Marit: Het was leuk want er zijn zoveel verschillende vragen die je kan doen en het is zo leuk want er zijn allemaal verschillende thema's zoals weer en milieu, snoepen, school en nog veel meer.