Maart

Na genoten te hebben van een heerlijke, koude voorjaarsvakantie was maandag 5 maart weer de eerste schooldag! We kennen alle letters inmiddels, maar zijn nog lang niet uitgeleerd hoor... Op het moment zijn we bezig met klanken als sch-, -cht, -nk en -ng. Soms best lastig, want een 'g' klinkt bijna hetzelfde als de 'ch' en de 'nk' en de 'ng' lijken wel erg op elkaar. Maar, we doen heel hard ons best om dit te leren!

Bent u toevallig deze maand een keer langs ons lokaal gelopen en dacht u: wat ruikt het hier lekker... Dat kan kloppen, want we hebben (in groepjes) koekjes gebakken! Lekker dat ze waren :)

Op dinsdag 13 maart kwam er een juf van de bibliotheek een les aan ons geven over boekhelden. Super leuk! In groepjes bekeken we verschillende boeken en moesten we opzoek gaan naar de helden uit het boek. (zie foto's)

De laatste weken van deze maand houden we ons bezig met het Paasfeest en denken we aan wat Jezus voor ons aan het kruis heeft gedaan! We hebben naar verhalen geluisterd over de intocht (toen werd Hij nog als Koning vereerd), maar ook over zijn lijden... Hij heeft zoveel voor ons over gehad, wat een liefde! Hij leeft!

Goede Paasdagen toegewenst!

Knutselen op donderdagmiddag
Rekenles (1)
Rekenles (2)
Koekjes bakken!
Bibliotheekles (1)
Bibliotheekles (2)
Paasfeest in de klas!