Mei 2018

Na de meivakantie zijn we begonnen met het thema winkel. In de tussenruimte kunnen de kinderen heerlijk spelen in onze mini Jumbo. Vol enthousiasme storten ze zich op het spel. Er worden boodschappen gekocht, thuisbezorgd (in de huishoek) en afgerekend. We dagen hiermee de kinderen uit om met geld om te gaan en bijv. boodschappenlijstjes te schrijven op hun manier. Naast onze themahoek hebben we het ook in de kring over de winkel, we hebben het al gehad over verschillende soorten winkels, wat weten we allemaal al van winkels, het themaverhaal is voorbij gekomen. Naast allerlei activiteiten in de kring knutselen de kinderen ook nog druk voor onze winkels. De kinderen hebben vorige week kunst gemaakt voor onze kunstwinkel en deze week knijpers versierd en daar een shirt bij gevouwen. We werken nog een paar weken over dit thema en daarna hebben we aan sluiting waarbij u als ouders welkom bent. Verdere informatie hierover volgt in de weekbrief.

Deze maand zijn we op schoolreis geweest, voor groep 1 was dit niet echt een reis maar we hebben heerlijk gespeeld! De kinderen hebben naar harte lust kunnen spelen bij Monkey Town in Sliedrecht. Tussen de middag hebben we lekker patat gegeten en aan het einde nog een ijsje gekregen.