Nationaal schoolontbijt
Woensdag 8 november hebben we met elkaar mogen genieten van het nationaal schoolontbijt. Dit was een leuke en gezellige manier om de dag met elkaar te beginnen.

Bioscoopmiddag
Als taakspelbeloning hebben we vrijdag aan het einde van de middag een gezellig bioscoopmiddagje met elkaar gehouden. Daar hoort natuurlijk wat lekkers bij, maar ook een lekkere zit/ligplaats. Met een klein beetje schuiven, hebben we onze eigen bioscoop gecreëerd. Het was een geslaagde middag!

Thema: Europa
We werken 5 weken over het thema Europa. Er wordt uit de boeken geleerd, maar daarnaast mogen de kinderen ook zelf gaan ontdekken en ervaren. Dat doen we door middel van de doe-opdrachten. Elke week maakt er een groepje kinderen onder begeleiding van een ouder Apfelstrudel. Er worden Noorse trollen gekleid, bouwplaten van de toren van Pisa en de Eifeltoren worden in elkaar gezet en nog veel meer.

Schoolontbijt
Bioscoopmiddag