Oktober

Op het moment zijn we van onze welverdiende vakantie aan het genieten. Wat hebben we de weken ervoor nog hard gewerkt! Gerekend, nieuwe woordjes geleerd, geoefend voor de voorleeswedstrijd, geknutseld, geschreven... Naast het harde werken hebben we natuurlijk ook heel veel leuke dingen gedaan en het hoogtepuntje was de maandbeloning van taakspel: het PYJAMAFEESTJE! Wat was dat gezellig donderdagmiddag... Het eerste uur hebben we (in onze pyjama's) nog even heel hard gewerkt en daarna hebben we een uur film gekeken met chips en spekjes! De foto's hieronder zeggen waarschijnlijk wel genoeg :)

Naast het pyjamafeestje hadden we nog iets bijzonders: de voorleeswedstrijd. De dinsdagmiddag voor de herfstvakantie hebben 11 kinderen voorin de klas een stukje uit een zelfgekozen boek gelezen en wat hebben ze dat allemaal goed gedaan! Super knap als je dat in groep 3 al durft! Lieke mocht meedoen met de wedstrijd tegen groep 4 en 5. Wat deed ze dat goed!

De vrijdag voor de herfstvakantie hebben we onze laatjes opgeruimd. En dat werd tijd... Wat een bladen kwamen er uit onze map. Zo kunnen we na de vakantie weer lekker opgeruimd beginnen :)

Nog even hard werken in onze pyjama (1)
Nog even hard werken in onze pyjama (2)
Nog even hard werken in onze pyjama (3)
Nog even hard werken in onze pyjama (4)
Onze klas!
Ja hoor, het feestje gaat beginnen
Pyjamafeestje (1)
Pyjamafeestje (2)
Pyjamafeestje (3)
Pyjamafeestje (4)
Deze kanjers hebben voorgelezen!
De voorleeswedstrijd! Wat deed ze het goed!
Opruimen (1)
Opruimen (2)